Information

OM UDDEVALLA RIDKLUBB

Uddevalla ridklubb var den första ridklubben i Bohuslän och är en av de äldsta i Sverige. Anläggningen finns på Nöthult, ungefär 7 km från Uddevalla centrum. Vi har en anläggning med stall, ridhus och cafeteria. Här finns förutom stall också paddock, teorilokal och tre annex med tvåbäddsrum. Vi är en förening där vi visar respekt för varandra och hjälps åt för att få en trevlig ridklubb där alla ska trivas.Uddevalla ridklubb är en ideell förening och behöver därför hjälp av både medlemmar och sponsorer för att få in pengar till klubben. Detta för att kunna hålla en hög standard till så låg kostnad som möjligt för våra medlemmar.


Varje termin får därför medlemmarna hjälpa till med försäljning av ex newbody, kakor, bingolotter etc. Vi är även anslutna till Sponsorhuset som man kan ansluta sig till när man beställer saker via nätet vilket genererar en liten slant till föreningen.


Vill man hjälpa till att göra lite reklam för klubben kan man även köpa kläder och andra produkter med Klubbens logga på. Det är inget som genererar pengar till klubben men är reklam utåt sett.


Det är även därför vi anordnar fixar- och familjedagar och andra trevliga evenemang. Dels för att det är ett tillfälle att träffas, ha trevligt och jobba tillsammans samt för att hålla personalkostnaderna nere så personalen kan ägna sig så mycket som möjligt åt hästarnas välfärd och för att eleverna ska få ut så mycket som möjligt av sin vistelse i stallet.


Det är vi medlemmar som är föreningen och endast tillsammans kan vi lyckas!

RIDSKOLAN


Vill du börja rida hos oss?

Vi har ridlektioner måndag-lördag i olika kunskapsnivåer för alla olika åldrar samt för personer med funktionsvariationer. Oavsett om du är nybörjare eller har ridit förr och vill återuppta ridningen igen så finns det en grupp som passar dig. Intresseanmälan görs till uddevallaridklubb@hotmail.com

RIDHUSET


Ridhuset har en ridbana på 20x40 meter, är anpassat för personer med funktionsvariationer och har en rullstolsramp för att underlätta uppsittning på hästryggen.

För att hyra ridhuset, läs mer här.


RIDLÄGER


Under sommaren arrangerar vi olika ridläger. Allt från dagläger för barn och ungdomar med olika inriktning till övernattningsläger för personer med funktionsvariationer och helgläger för vuxna.

VÅRA SPONSORER

En ideell förening söker ständigt sponsorer. Kan du tänka dig att sponsra oss? Klicka på denna länk för mer information. 

Genom att näthandla via Sponsorhuset kan 

du sponsra Uddevalla ridklubb 


INFORMATION


Uddevalla ridklubb

Nöthult 112

451 92 Uddevalla


För allmäna frågor till styrelsen var vänlig kontakta oss via mail: info@uddevallaridklubb.se

 


För frågor gällande lektioner var vänlig kontakta vår ridinstruktör via mail:

uddevallaridklubb@hotmail.com


Bankgiro: 5659-8782

Swish: 1235601661

Swish försäljningar som ex kakor, newbody etc: 1230273250

Swish Ungdomssektionen: 1234211918

GLÖM INTE MÄRKA VAD BETALNINGEN AVSER!


Org.nr: 858500-3943©2018 Uddevalla ridklubb

 

STYRELSEN

Ordförande - Emma Engblom

Vice ordförande

Sekreterare - Nina Mäntylä

Kassör - Susanne Wiklund

Fakturering - Anna-Maria Girnus 
Ledamot - Marie Söderberg Prado 

Suppleant - Caroline Kleist
UNGDOMSSEKTIONEN


Ordförande - Helena Pischel
VALBEREDNINGEN


Elin Högberg

Lena Gråberg

Ewa-Linda Borg


RIDSKOLAN


Ring/sms:a oss på
0793369151
Telefontid

mån-tor 15.30-16


Frånvaroanmälan ENDAST via SMS på ovanstående nummer


Häst- och stallskötare

Malin Olsson


Ridinstruktör
Paulina Lisra


Anläggningsansvarig

Styrelsen och Uddevalla kommun